Hotel Caraiman

Descriere

Hotel Restaurant Caraiman este situat in zona turistica Poiana Brasov, facand parte din Complexul Sportiv National Poiana Brasov.

Restaurantul Caraiman va ofera conditii ideale pentru organizarea evenimentelor importante pentru dumneavoastra.

De la o mica si cocheta sarbatoare a zilei de nastere,la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme,restaurantul Caraiman este locul care trebuie luat in calcul. Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilor si a ospatarilor,ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, ne fac sa ne declaram unul dintre cele mai cautate restaurante din zona.

Capacitatea restaurantului este de 150 locuri si capacitatea barului de zi este de 100 locuri. Avem deasemenea si o terasa de vara cu o capacitate de 100 locuri, situata intr-un cadru ideal unde poti gasii linistea. In cadrul Hotelului-Restaurant “CARAIMAN” beneficiem si de un bar de zi, unde se pot organiza sedinte, intalniri de afaceri.

hotel 2 stele

Capacitate: 66 camere
Tipuri de evenimente:
nunta, botez, aniversari, petreceri private si corporate, intalniri de afaceri, cantonamente
Restaurant:
Restaurant 150 locuri, bar 100 locuri, terasa vara 100 locuri

Detalii

Adresa:
Strada Poiana Doamnei, 1, Brașov, Brașov , Romania
Locuri pe scaun:
350
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
Nunta, Evenimente sociale, Sedinte foto/filmari, Expozitii, vernisaje, Congres, Bal, Fashion show, Sarbatori(Revelion, Craciun), Evenimente corporate, Botez, Aniversare, Petrecere copii, Logodna, Petrecerea burlacilor, Comemorari, Majorate, Banchet absolvire, Team building
  • Hotel Caraiman - image - 0
  • Hotel Caraiman - image - 1
  • Hotel Caraiman - image - 2
  • Hotel Caraiman - image - 3
  • Hotel Caraiman - image - 4