Restaurant Intermacedonia

Descriere

Restaurantul nostru functioneaza de peste 20 de ani si va ofera preparate traditionale romanesti si specialitati europene, toate la inalte standarde de calitate. Materiile prime sunt de cea mai buna calitate. Carnea provine din macelaria proprie.
 
Capacitatea salonului principal este de 200 persoane, iar a separeului de 40 de persoane; salonul principal are o suprafata de 350 mp, in forma de patrulater, cu un ring de dans mare in centru, astfel incat sa existe o vizibilitate maxima de la toate mesele; separeul comunica printr-o usa dubla cu salonul principal si are o suprafata de 70 mp.
Restaurantul este situat la etajul cladirii si beneficiaza de o luminozitate deosebita, avand geamuri pe 3 laturi.

Salonul interior al terasei are o capacitate de 40 persoane (unde se pot organiza mici evenimente) iar terasa propriu-zisa, in aer liber, are o capacitate de circa 150 persoane. Este inconjurata de un generos spatiu verde de peste 300 mp, cu o fantana arteziana in centru.

restaurant
Tipuri de evenimente:
evenimente: NUNTI, BOTEZURI, CUNUNII, ALTE MESE ORGANIZATE, CURSURI, CONFERINTE, ETC
Restaurant:
Restaurant 200 persoane, separeu 40 persoane, terasa 40+150 persoane

Detalii

Adresa:
Șoseaua Mihai Bravu, 95, București, București , Romania
Locuri pe scaun:
430
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
Nunta, Evenimente sociale, Sedinte foto/filmari, Expozitii, vernisaje, Congres, Bal, Fashion show, Sarbatori(Revelion, Craciun), Evenimente corporate, Botez, Aniversare, Petrecere copii, Logodna, Petrecerea burlacilor, Comemorari, Majorate, Banchet absolvire, Team building
  • Restaurant Intermacedonia - image - 0
  • Restaurant Intermacedonia - image - 1
  • Restaurant Intermacedonia - image - 2
  • Restaurant Intermacedonia - image - 3
  • Restaurant Intermacedonia - image - 4