Complex Colonadelor

Descriere

Hotel Ten Colonadelor, 4 stele, este situat in centrul orasului Constanta, zona de promenada si vestigii arheologice, pe malul portului, la 200 de metri de Primarie si 5 minute de mers pe jos de Plaja Modern. De la hotel se pot face plimbari in zona istorica a orasului, pana in Portul Tomis sau in Piata Ovidiu.

Hotel Ten este un hotel nou, deschis in anul 2008. Hotelul face parte din Complex Colonadelor, alaturi de Restaurant Colonadelor, mai multe terase si o cofetarie.

Amenajat cu multa eleganta in stil clasic, hotelul dispune de spatii de cazare generoase, cu vedere spre mare, mai multe saloane-restaurant, patru terase si parcare pazita.

Amestecul intre amenajarea victoriana si contemporana, aduce o eleganta deosebita a evenimetului dumneavoastra, indiferent de tipul de receptie pe care il aveti, de la evenimente mici si rastranse pana la nuntile cu un numar de peste 500 de invitati.

Saloanele Ten si Imperial sunt special amenajate pentru nunti, botezuri si diferite evenimente, cocktailuri, petreceri firme, revelion, etc. Salonul VIP – Hotel Colonadelor beneficiaza de o amplasare privilegiata fata de celelalte saloane de nunti din dotare, prin situarea la etajul 5 al cladirii, si cu acces pe terasa, ofera o priveliste de vis asupra portului Constanta cat si a orasului.

complex

Capacitate : 32 camere
Tipuri de evenimente:
nunti, botezuri, evenimente aniversare sau de firma
Restaurant:
Restaurant, saloane, terase
Facilitati:
cofetarie

Detalii

Adresa:
Strada Traian, 53, Constanța, Constanța , Romania
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
Nunta, Evenimente sociale, Sedinte foto/filmari, Expozitii, vernisaje, Congres, Bal, Fashion show, Sarbatori(Revelion, Craciun), Evenimente corporate, Botez, Aniversare, Petrecere copii, Logodna, Petrecerea burlacilor, Comemorari, Majorate, Banchet absolvire, Team building
  • Complex Colonadelor - image - 0
  • Complex Colonadelor - image - 1
  • Complex Colonadelor - image - 2
  • Complex Colonadelor - image - 3
  • Complex Colonadelor - image - 4