Complex Rustic

Descriere

Exista un loc in Constanta unde oricine se poate simti bine. Restaurant Rustic, cu specific romanesc si international. Indiferent ca este vorba doar de o masa in oras sau un eveniment organizat pana in cele mai mici detalii, Restaurantul Rustic va sta la dispozitie tot timpul anului.

Restaurant Rustic dispune de o capacitate de 500 locuri pe doua nivele, pentru nunti, botezuri, mese festive, etc. Amenajat intr-o atmosfera rustica romaneasca, plin de culoare, ambianta plina de farmec, salonul de nunti Rustic reuseste sa reinvie un crampei din arta populara.

Pensiunea dispune de 20 camere si oricand veti poposi aici, la pensiunea Rustic din Constanta, veti fi primiti cu zambetul pe buze, ca oaspeti de vaza, iar gazdele vor face totul pentru a va oferi un concediu pe litoral sau cazare permanenta, cat mai placute.

complex
Tipuri de evenimente:
nunta, botez, mese festive, etc
Capacitate: 20 camere
Restaurant:
salon rustic 500 locuri

Detalii

Adresa:
Bulevardul Tomis, 301, Constanța, Constanța , Romania
Locuri pe scaun:
500
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
Nunta, Evenimente sociale, Sedinte foto/filmari, Expozitii, vernisaje, Congres, Bal, Fashion show, Sarbatori(Revelion, Craciun), Evenimente corporate, Botez, Aniversare, Petrecere copii, Logodna, Petrecerea burlacilor, Comemorari, Majorate, Banchet absolvire, Team building
  • Complex Rustic - image - 0
  • Complex Rustic - image - 1
  • Complex Rustic - image - 2
  • Complex Rustic - image - 3
  • Complex Rustic - image - 4