Belvedere Grand Ballroom

Descriere

Centrul de evenimente Belvedere on the lake - Grand Ballroom este asezat intr-un cadru natural mirifc, intre trei lacuri, oferind conditiile perfect pentru organizarea unor evenimente de neuitat: nunti de vis, botezuri sau alte tipuri de evenimente private sau corporate.

Centrul cuprinde trei saloane pentru evenimente: Rubin, Diamant si Crystal Water.

Salonul Rubin este un spatiu modern si elegant, cu o capacitate de 150 de persoane, cu acces la o gradina pe malul lacului si la ponton.

Salonul Diamant este cel mai mare dintre cele trei saloane ale locatiei, avand o capacitate de 200 de persoane ce poate fi extinsa si ofera conditiile ideale pentru un eveniment de neuitat.

Salonul Crystal Water are o capacitate de pana la 140 de persoane in interior; in cazul in care se aseaza mese in exterior in jurul piscinei capacitatea poate creste pana la 200 de persoane; dispune de acces la terasa,  5 foisoare si o piscina de 150 metri patrati, oferind cadrul de vis pentru o nunta la piscina.

Decorul plin de gust si ambianta mangaietoare, interiorul spatios, scaunele confortabile si peisajul atragator va vor spori in continuare placerea de a organiza un eveniment in saloanele noastre. Fie ca doriti sa gazduiti o petrecere cu multi invitati, fie ca preferati un eveniment intim, la noi veti gasi exact ce aveti nevoie.

sala evenimente
Tipuri de evenimente:
nunti, botezuri, evenimente private sau corporate, evenimente in aer liber, team building, etc
Restaurant:
3 saloane: Crystal Water 140-200 locuri, Diamant 200 locuri cu posibilitate de extindere, Rubin 150 persoane

Detalii

Adresa:
Strada Carierei, 58, Clinceni, Ilfov , Romania
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
Nunta, Evenimente sociale, Sedinte foto/filmari, Expozitii, vernisaje, Congres, Bal, Fashion show, Sarbatori(Revelion, Craciun), Evenimente corporate, Botez, Aniversare, Petrecere copii, Logodna, Petrecerea burlacilor, Comemorari, Majorate, Banchet absolvire, Team building
  • Belvedere Grand Ballroom - image - 0
  • Belvedere Grand Ballroom - image - 1
  • Belvedere Grand Ballroom - image - 2
  • Belvedere Grand Ballroom - image - 3
  • Belvedere Grand Ballroom - image - 4