Pensiunea Brașovu Vechi

Descriere

Pensiunea Brasovu’ Vechi este situata la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului Brasov, la doar 10 minute de mers pe jos de Biserica Neagra si Piata Sfatului. Pensiunea oferă o panoramă deosebită asupra centrului vechi și a Muntelui Tâmpa. 

Pensiunea Brașovu Vechi dispune de 14 locuri de cazare în 6 camere duble și o garsonieră și 14 locuri de parcare supravegheate video non-stop. Toate camerele sunt prevăzute cu televizor, minibar, telefon internațional, seif, baie cu duș, iar cele de la mansardă sunt dotate cu aer condiționat.

Restaurantul oferă specialități culinare internaționale delicioase gătite de maeștri bucătari. Masa poate fi servită în unul din cele 2 saloane clasice, de 25 și respectiv 30 de persoane, pe care Pensiunea Brașovu Vechi le pune la dispoziția clienților săi. Cele 2 saloane sunt despărțite de o ușă din lemn masiv de stejar culisante, putând fi folosite atât separat, cât și ca un singur salon.

Pensiunea va pune la dispozitie si un foisor inchis cu o capacitate de 25-30 de locuri perfect pentru diverse evenimente, precum si o sala de conferinte de 8-10 locuri.

Pentru a face șederea cât mai plăcută, oaspeții pensiunii beneficiază de o sală de biliard și darț profesional, sală de fitness dotată cu aparatură de ultimă generație, teren de tenis, jocuri de societate și Internet wireless.

hotel 4 stele 

Tipuri de evenimente: evenimente

Capacitate: 7 camere

Restaurant: 2 saloane clasice 25 și 30 persoane, foisor 25-30 locuri 

Sala de conferinte: sala de conferinte 8-10 locuri

Facilitati: club privat

Detalii

Adresa:
Constantin Lacea, 12, Brașov, Brașov , Romania
Locuri pe scaun:
60
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
  • Pensiunea Brașovu Vechi - image - 0
  • Pensiunea Brașovu Vechi - image - 1
  • Pensiunea Brașovu Vechi - image - 2
  • Pensiunea Brașovu Vechi - image - 3
  • Pensiunea Brașovu Vechi - image - 4