Hotel Cherica

Descriere

În spatele unei distinse faţade istorice, situată în inima turistică şi comercială a Constanţei şi la doar 70 metri de malul Mării Negre (Plaja Modern), clădirea veche de peste 116 ani a fost transformată în perioada 2004-2008 în agreabilul şi distinsul concept Hotel Chérica.

Hotel Chérica este alegerea preferată atât a oamenilor de afaceri care călătoresc în Constanţa cât şi a oamenilor de stat, a diplomaţilor, a artiştilor, sau a profesioniştilor din mass-media care adoră şederea în hotelul nostru, fie că este vorba despre o călătorie de afaceri, o întâlnire de lucru în echipă, sau de o minivacanţă de sfârşit de săptămână.

Hotel Chérica se întinde pe două etaje complet reconstruite si este compus din 18 DeLuxe Suites & DeLuxe Mini-Suites spaţioase, cu anticameră şi dormitor, cu living şi cameră de întâlniri sau birou, cu băi spaţioase cu cadă, dotări şi finisaje de o eleganţă aparte.

Hotel Cherica ofera un spatiul destinat evenimentelor, intalnirilor si conferintelor cu o capacitea de maxim 22 de persoane, dotat dupa ultimele standarde si cerinte de conectivitate si multimedia !

Hotel Cherica poate fi gazda pentru petreceri aniversari si evenimente private.

hotel 4 stele

Tipuri de evenimente: evenimente pentru companii, intalniri si conferinte, petreceri aniversari si evenimente private

Capacitate: 18 camere

Restaurant: restaurant, bar

Sala de conferinte: sala de conferinte 22 persoane

Detalii

Adresa:
Mircea cel Bătrân, 94, Constanța, Constanța , Romania
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
  • Hotel Cherica - image - 0
  • Hotel Cherica - image - 1
  • Hotel Cherica - image - 2
  • Hotel Cherica - image - 3
  • Hotel Cherica - image - 4