Descriere
Restaurantul OSHO s-a nascut din dragoste pentru excelenta in arta culinara si pentru perfectiunea gustului.
OSHO STEAK HOUSE BUCURESTI si-a deschis portile in 2010 aducand pentru prima data in Romania conceptul de carne de vita maturata impunand noi standarde de calitate tuturor restaurantelor. Conceptul Restaurant – Macelarie s-a bucurat de un enorm succes inca de la inceput asigurand in permananta o clientela extrem de rafinata.
Sunt doua categorii de steak-uri la Osho - una este proaspata si una este "aged", macerata timp de saptamani. Iti poti alege dintre metodele clasice de preparare a fripturii - blue, rare, medium rare, medium si well done. Ba chiar iti poti rezerva o bucata de carne pe care sa o lasi sa imbatraneasca frumos.
Restaurant Osho se afla la parterul unei cladiri din Primaverii, arata bine si are o atmosfera naturala, relaxata. Are cateva sali inauntru si doua terase, una lunga si ingusta, pe latura dreapta a cladirii, si un ceva mai larga, in fata. E luminos, cu rafturi pline de fripturi, carne pusa la invechit, borcane cu muraturi, vinuri, decoratiuni care-ti dau impresia de caldura - aproape ca ai impresia ca esti la cineva acasa.
Personalul este amabii, zâmbitor, foarte atent în gesturi şi eticheta plasării tacâmurilor şi a servirii, oricând la dispoziţie, foarte discreţi.
restaurant
Tipuri de evenimente: petreceri, intalniri afaceri
Restaurant: restaurant, terasa