Descriere
Situat în București, pe strada Puțul lui Zamfir 22-24, Le Vivier este primul oyster bar din România care oferă o selecție bogată de fructe de mare proaspete, provenite din nordul Franței, de la pescari locali din Bretania și Normandia.
Le Vivier este un concept unic, care înglobează un restaurant cu o capacitate de 25 de locuri și un shop specializat în fructe de mare, pește și alte delicatese: homarul albastru, caviarul de la Maison Kaviari, unt artizanal realizat de meșterul francez Bordier, uleiuri, oțeturi, condimente, brânzeturi, paste și nu în ultimul rând o selecție de vinuri franzuțești rafinate.
Le Vivier servește doar cele mai fine și mai proaspete feluri de mâncare din fructe de mare, pregătite și servite de personalul nostru profesionist și experimentat instruit în Franța.
Le Vivier vă va transforma masa într-o ocazie memorabilă! Întotdeauna avem răspunsurile corecte pentru prânzul dvs. de afaceri, o cină cu prietenii sau o petrecere cu aromă de șampanie și caviar!
Le Vivier oferă servicii de catering la domiciliu și la evenimente, cu o capacitate de până la 1000 de persoane.
Le Vivier este un loc unic, care îmbină ambianța, luxul și cea mai bună bucătărie de fructe de mare pe care Bucureștiul le are de oferit.
restaurant
Tipuri de evenimente: intalniri business, evenimente
Restaurant: restaurant 25 locuri, catering evenimente