Pizzeria della Nonna

Descriere

In inima Brasovului, din Str. Iuliu Maniu catre Str. Dr. Ioan Cantacuzino, Nr. 1 (langa Scoala Generala Nr. 5) se afla Pizzeria della Nonna, unde gasesti pizza in stil italian, preparata la cuptor cu lemne. Se poate servi atat în interiorul localului, cat si pe terasele deschise pe toata durata sezonului estival. Pizzeria della Nonna face faţă cu succes provocării de a fi o gazdă buna. Spaţiul de servire agreabil şi, mai ales, amabilitatea personalului, transformă o simplă masă într-o experienţă culinară desăvârşită.

Cu o ofertă bogata de sortimente de pizza, minuturi, salate, bruschete, produse de post, deserturi, Pizzeria della Nonna a devenit un punct de reper în domeniul serviciilor locale. Şi dacă diversitatea nu vă convinge, avem un motiv în plus să ne vizitaţi: produsele „della Nonna” sunt pregătite din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate de bucatarii nostri. Iar dacă drumul până la noi vi se pare lung, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic pentru o livrare la domiciliu. Comenzile dumneavoastra, indiferent de sortimentul de mancare pe care doriţi să-l serviţi, vor fi livrate la domiciliu în cel mai scurt timp.

Renumele actual l-am câştigat prin calitatea preparatelor şi diversitatea pe care o oferim. Respectul clienţilor l-am câştigat şi îl păstrăm datorită profesionalismului de care dăm dovadă, atenţiei în servire şi pasiunii depuse de bucătarii noştri în prepararea felurilor de mâncare. Şi, nu în ultimul rând, datorită preţurilor corecte pe care le practicăm, oferind plăceri gastronomice la preţuri accesibile tuturor.

Detalii

Adresa:
Strada Doctor Ion Cantacuzino 1, Brașov 500073, Brașov, Brașov , Romania
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
  • Pizzeria della Nonna - image - 0
  • Pizzeria della Nonna - image - 1
  • Pizzeria della Nonna - image - 2
  • Pizzeria della Nonna - image - 3
  • Pizzeria della Nonna - image - 4