Clubul Diplomatic 2

Descriere

Situat intr-o zona emblematica si exclusivista din Nordul Capitalei, Clubul Diplomatic este cel mai efervescent si cunoscut club atat pentru zonele recreative de care dispune cat si datorita evenimentelor organizate la cel mai inalt nivel in spatiile existente, concepute dupa cele mai ridicate standarde din domeniu.
Serviciile de cea mai inalta calitate completeaza perfect tabloul ideal pentru un loc unde si cele mai pretentioase asteptari sunt depasite.

Locatia cuprinde The Tent, The Pool, The Bistro si The Lounge. Spatiul intreg poate acomoda evenimente de pana la 1.500 de persoane, atat in varianta de sitting cat si standing, invitatii avand acces la parcare pazita si intimitate indiferent de spatiul ales.
 
Versatilitatea, designul, discreția, cadrul natural și accesul facil sunt doar o parte dintre avantajele de care veți beneficia la Clubul Diplomatic indiferent de serviciile alese.

EVENIMENTE Corporate si Sociale: lansari de produse, team building-uri, conferinte in exterior sau interior, petreceri tematice. Aveti nevoie de confidentialitate si exclusivitate pentru lansarea produsului dvs.? Sau solutii personalizate de catering, audio-vizuale sau tehnice? Putem gazdui orice tip de eveniment, adaptand spatiul atat logistic cat si conceptual in functie de nevoi si preferinte. Doar dati-ne un semn si vom gasi solutia perfecta pentru dvs.

EVENIMENTE PRIVATE: cu experienta de peste 8 ani in organizarea evenimentelor, locatia noastra ofera cele mai inalte standarde de calitate indiferent de dimensiunea evenimentului dvs. Fie ca sunteti in cautarea unui spatiu pentru o aniversare intima in familie sau cautati locul perfect pentru nunta visata in padure sau la piscina, spatiile noastre sunt special concepute pentru evenimente memorabile si fara cusur.

Botez, aniversare sau baby shower:
Zilele importante ar trebui sa fie intotdeauna sarbatorite si putem oferi toate serviciile pentru a marca acea zi. Nu va faceti griji cu privire la bugetul sau dimensiunea evenimentului, putem personaliza fiecare oferta si spatiu pe care il avem.

Detalii

Adresa:
Sos. Bucuresti Ploiesti , 2B , București, București , Romania
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
  • Clubul Diplomatic 2 - image - 0
  • Clubul Diplomatic 2 - image - 1
  • Clubul Diplomatic 2 - image - 2