Restaurant Passion Club

Descriere

Reteta evenimentului perfect poarta semnatura marca Restaurant Passion. Petreceri, evenimente private si organizare nunta, organizare botez, petreceri aniversare sau petreceri corporate, petreceri tematice, organizare conferinte, organizare revelion, seminarii, lansari de produse, evenimente mondene, degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.


Salonul Mandarin (120 de persoane) se afla la etajul complexului Passion, cu o suprafata de desfasurare pe 120 mp. si 60-120 locuri la masa ,accesul in salon se face prin receptie din gradina de vara.
Am creat un spatiu elegant, linistit, unde arta culinara si serviciile de inalta clasa se imbina intr-un mod fericit, in asa fel incat stilul si eleganta atmosferei creat pentru dumneavoastra sa redefineasca notiunea de rafinament in asa fel incat fiecare moment pe care il petreceti la noi sa va convinga sa reveniti cu placere.
Prestigiul pe care l-am castigat de-a lungul celor 19 ani de activitate ne obliga sa mentinem intotdeauna cele mai ridicate standarde in tot ceea ce facem, cuvantul nostru de ordine fiind “calitate”, atat a preparatelor cat si a serviciilor si respectarea promisiunii facute!

Salonul Ametist (150 de persoane) este siluat la parterul complexului pe o suprafata de desfasurare de 300 mp. si a unui numar de 80 - 150 locuri la masa.
Am creat un spatiu elegant, linistit, unde arta culinara si serviciile de inalta clasa se imbina intr-un mod fericit, in asa fel incat stilul si eleganta atmosferei create pentru dumneavoastra sa redefineasca notiunea de rafinament in asa fel incat fiecare moment pe care il petreceti la noi sa va convinga sa reveniti cu placere.
Prestigiul pe care l-am castigat de-a lungul celor 19 ani de activitate ne obliga sa mentinem intotdeauna cele mai ridicate standarde in tot ceea ce facem, cuvantul nostru de ordine fiind “calitate”, atat a preparatelor cat si a serviciilor si respectarea promisiunii facute!
Pe lista avantajelor se numara facilitati cat si cele mai bune servicii personalizate , bucatarie proprie mobilata si utilata conform standardelor UE, instalatie de climatizare, generator electric, posibilitatea de cazare in pensiunea Passion,parcare privata monitorizata video,acces facil catre mijloacele de transport in comun. Coordonatorul evenimentului te va ajuta sa planifici totul pana in cele mai mici detalii pentru a avea un eveniment fara cusur.

Organizare nunti, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, lansari de produse, receptii sau gale, intrun cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta.

Detalii

Adresa:
Sector 6, str. Valea Oltului 117A, București, București , Romania
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
Nunta, Expozitii, vernisaje, Congres, Evenimente corporate, Botez, Aniversare, Petrecere copii
  • Restaurant Passion Club - image - 0
  • Restaurant Passion Club - image - 1
  • Restaurant Passion Club - image - 2
  • Restaurant Passion Club - image - 3
  • Restaurant Passion Club - image - 4