The Palm Ballroom

Descriere

Imaginea The Palm este un cumul de experienţe memorabile prin natura locului de intalnire, salonul de evenimente avand una dintre cele mai spectaculoase forme arhitecturale, mai exact forma de palmier, unde punem in lumina reflectoarelor inteligente fiecare moment important al fiecarui client, iar cu multa pasiune si profesionalism il facem sa devina memorabil.

Oferim atat servicii standard cat si posibilitatea personalizarii intregului eveniment. Venim in ajutorul clientilor nostri cu servicii variate care vor face ca organizarea evenimentului dvs sa fie o placere si nu un stres.

The Palm ofera condiții speciale pentru evenimente precum nunți, botezuri, evenimente corporate, lansari de produse, receptii sau gale, intr-un cadru de lux, elegant si exclusivist, unde detaliile fac diferenta.

Suprafata interioara este de 1800 de metri pătraţi, la care se adauga circa 800 de metri pătraţi ai terasei, spații ce pot acomoda până la 900 invitati la mese sau 2500 de invitati la evenimentele de tip concert / gala.

Dispunem de circa 150 locuri de parcare supravegheate video.


Cu o capacitate impresionanta de 900 de persoane la mese, The Palm este locul ideal pentru evenimente superbe, de la nunti si petreceri corporate, la concerte si conferinte. Fie ca vrei o ambianta romantica si intima sau o petrecere mare si plina de energie, The Palm poate fi adaptat pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Evenimentul tau, va fi un succes memorabil! Te asteptam sa vizionezi locatia!

Nunti, Botezuri, Petreceri Corporate, Conferinte.

Detalii

Adresa:
Soseaua Pipera nr. 46, Sector 2, București, București , Romania
Facilitati:
Tipuri de evenimente:
Nunta, Congres, Evenimente corporate, Botez
  • The Palm Ballroom - image - 0
  • The Palm Ballroom - image - 1
  • The Palm Ballroom - image - 2
  • The Palm Ballroom - image - 3
  • The Palm Ballroom - image - 4