Restaurant Zorile (BIS - vezi ID 324)

Descriere

Restaurantul Zorile Marii este o locatie – simbol al orasului Constanta. Deschis in anul 1964, restaurantul era unul dintre locurile de intalnire preferate ale marinarilor veniti din lungi voiaje. Acestia savurau delicioase specialitati traditionale, vinul bun turnat din belsug in paharele petrecaretilor, ce depanau necontenit amintiri si peripetii aduse de pe marile si oceanele lumii.

Serile pline de voie buna, muzica de calitate, plimbarile lungi pe faleza alaturi de alesele inimii, induceau starea de feerie si armonie deplinia in sufletele mereu calatoare ale marinarilor. Privelistea plina de romantism la rasarit de soare, zbuciumul valurilor inspumate, promisiuni pline de tandrete si chiar uniri de destine, toate se intamplau intr-o seara de neuitat. Din dorinta de a serba acest eveniment deosebit in viata unui cuplu, acest restaurant a devenit locul special destinat tinerilor indragostiti, viitori soti si sotii.

Aceasta lunga traditie a continuat cu mici intreruperi pana in prezent. Astazi restaurantul va asteapta cu bratele deschise, cu servicii de calitate, un pret rezonabil si o vasta experienta in domeniu, motiv pentru care Restaurantul Zorile este cel mai cautat local de nunti din orasul Constanta.

Detalii

Adresa:
Strada Ștefan cel Mare 2 , Constanța , Județul Constanța , România
Locuri pe scaun:
250
Locuri in picioare:
360
Facilitati:
central, aer conditionat, restaurant, acces invalizi, In-house suppliers only
Tipuri de evenimente:
Nunta, Bal, Sarbatori(Revelion, Craciun), Evenimente corporate, Botez, Aniversare, Petrecere copii, Logodna, Petrecerea burlacilor, Comemorari, Majorate, Banchet absolvire
  • Restaurant Zorile (BIS - vezi ID 324) - image - 0